تیم منتخب هفته بیستونهم لیگ برتر
شناسه خبر: 130967 سرویس: ورزشی
تیم منتخب هفته بیستونهم لیگ برتر فوتبال در حالی مشخص شد که نساجی با وجود سقوط به دسته پایینتر در این تیم نماینده دارد.
به گزارش خبرگزاری تسنیم، هفته بیستونهم لیگ برتر فوتبال تنها یک ابهام برای هفته پایانی باقی گذاشت. تراکتور در تبریز حکم سقوط نساجی را امضا کرد و تنها نایب قهرمان لیگ باید در هفته سیام تعیین شود.
در شبی تلخ که نساجی را پس از هفت سال به لیگ یک برگرداند، لوان پولی واکنشهای فوقالعادهای از خود نشان داد و اگر در دروازه نساجی بود، تراکتور آخرین بازی خانگی خود را با بردی قاطع به پایان میرساند. عارف رستمی هم دو گل نساجی را ساخت.
فولاد به لطف دو پاس گل سینا اسدبیگی و دو گل محمدرضا سلیمانی، دربی اهواز را از استقلال خوزستان برد و فصل را در جایگاه چهارم به پایان میرساند. فرشاد احمدزاده نیز روی دو گل پرسپولیس برابر خیبر تأثیر مستقیم داشت. با وجود عملکرد ضعیف تراکتور در خط دفاعی، دانیال اسماعیلیفر به لطف یک گل و یک پاس گل در تیم منتخب هفته قرار گرفت.
محسن آذرباد سازنده هر دو گل ذوبآهن مقابل تیم سابق خودش بود و مرتضی تبریزی توانست گلی زیبا وارد دروازه مس رفسنجان کند. اندونگ هم زننده گل پیروزیبخش گلگهر مقابل شمس آذر بود و آرمین سهرابیان به بسته ماندن دروازه استقلال مقابل چادرملو کمک کرد. رضا جعفری هم یکی از زیباترین گلهای هفته را در اراک به ثمر رساند.
تیم منتخب هفته بیستونهم لیگ برتر فوتبال:
دروازهبان: لوان پولی (نساجی)
مدافعان: عثمان اندونگ (گلگهر)، آرمین سهرابیان (استقلال) و دانیال اسماعیلیفر (تراکتور)
هافبکها: فرشاد احمدزاده (پرسپولیس)، عارف رستمی (نساجی)، محسن آذرباد (ذوبآهن) و سینا اسدبیگی (فولاد)
مهاجمان: رضا جعفری (ملوان)، محمدرضا سلیمانی (فولاد) و مرتضی تبریزی (ذوبآهن)
نتایج دیدارهای هفته بیستونهم لیگ برتر فوتبال به شرح زیر است:
استقلال صفر - چادرملوی اردکان صفر
خیبر خرمآباد یک - پرسپولیس 2
تراکتور تبریز 3- نساجی مازندران 3
هوادار یک - سپاهان اصفهان یک
فولاد خوزستان 2 - استقلال خوزستان یک
ذوبآهن اصفهان 2 - مس رفسنجان یک
گلگهر سیرجان یک - شمس آذر قزوین صفر
آلومینیوم اراک یک - ملوان بندر انزلی یک