چگونه چیزکیک فرانسوی درست کنیم

شناسه خبر: 74019 سرویس: آشپزی

گاهی عکس شیرینی و کیک‌ها را در شیرینی فروشی یا اینستاگرام می‌بینیم؛ ولی هیچ‌کدام برایمان جذاب نیستند. حالا به فکر طعم جدیدی هستیم که ما را شگفت‌زده کند.


مواد لازم:

بیسکوییت پودر شده: یک + یک‌دوم پیمانه
شکر قهوه‌ای: یک‌سوم پیمانه
دارچین: یک‌دوم قاشق‌ چای‌خوری
کره آب‌شده: یک‌دوم پیمانه
پنیر خامه‌ای: ۲ غالب
آب‌لیمو: ۲ قاشق چای‌خوری
خامه هم‌زده و غلیظ: ۲ پیمانه
توت فرنگی یا مربای آلبالو برای تزئین: ۲ پیمانه
طرز تهیه و دستور پخت:


شما برای تهیه این چیز کیک فقط به یک قالب کیک‌پزی احتیاج دارید؛ زیرا در قالب‌های کیک‌پزی بعد از فرم‌دهی کیک، می‌توانید به راحتی به اصطلاح کمربند دور قالب را باز کرده و کیک را خارج کنید.

۱. ابتدا کره و پودر بیسکوییت را با هم مخلوط کرده و در قالب ریخته سپس به کمک یک استکان یا قاشق آن را صاف و فشرده کنید. قالق را برای مدت ۳۰ دقیقه در یخچال بگذارید.

۲. حالا یک کاسه بزرگ برداشته و خامه، پنیر خامه‌ای و آبلیمو را بهم بزنید. ترجیحا با هم‌زن برقی انجام دهید. سپس دارچین و آبلیمو را اضافه کنید و مواد را یک دست کنید.

۳. حالا قالب را از یخچال در آورید و مواد را روی‌ آن بریزید. مواد را به طور یکسان همه جای‌ قالی با لیسک پخش کنید و به مدت ۳۰ دقیقه در یخچال بگذارید.

۴. حالا کمربند دور قالب را باز کنید و چیزکیک را برش دهید. روی هر برش برای تزئین از توت فرنگی‌ خوردشده یا آلبالو استفاده کنید، نوش جان.



مهمترین عناوین
مهمترین عناوین سیاسی