اهمیت حمایت از اشتغالزایی و کارآفرینی
شناسه خبر: 14769 سرویس: کسب و کار
مدیرعامل بانک قرض الحسنه مهر ایران گفت: با توجه به اهداف و برنامههای ترسیم شده برای سال ۱۳۹۸، پیشبینی میکنیم تا پایان سال جاری بالغ بر یک میلیون و ۵۰۰ هزار فقره تسهیلات قرضالحسنه به ارزش ۱۵۰ هزار میلیارد ریال در راستای مسئولیتهای اجتماعی بانک پرداخت شود.
مرتضی اکبری در رابطه با زمینههای پرداخت تسهیلات به نیازمندان جامعه اظهار کرد: این تسهیلات در حوزههای مختلفی مانند درمان، معیشت، ازدواج و غیره بوده است. در سال ۱۳۹۷ عمده وامهای پرداخت شده در راستای حمایت از کالای ایرانی و اشتغالزایی بوده و امسال نیز با گسترش زمینههای حمایت از نیروی انسانی به عنوان اصلیترین سرمایه تولید به دنبال کمک به رونق تولید خواهیم بود.
وی با اشاره به اهمیت حمایت از اشتغالزایی و کارآفرینی در کشور بیان کرد: در سال گذشته با تفاهمنامه ای که میان بانک قرضالحسنه مهر ایران و بنیاد برکت منعقد شد، بالغ بر ۲۰۰ میلیارد تومان برای ایجاد و حمایت از ۲۰ هزار شغل اختصاص یافته که بیش از نصف این هدف در سال ۱۳۹۷ محقق شده و مابقی آن نیز در سال ۹۸ پرداخت خواهد شد.
اکبری، ضمن تاکید بر توجه به اقشار ضعیف و نیازمند جامعه ادامه داد: در سال گذشته همکاری خوبی میان بانک قرض الحسنه مهر ایران و کمیته امداد امام خمینی (ره) ایجاد شد که در نتیجه آن بالغ بر ۴۸۰ میلیارد تومان با هدف کمک به بهبود معیشت و اشتغال مددجویان به حدود ۱۰۰ هزار نفر از آنان پرداخت شد.
وی افزود: امیدواریم این همکاریها در سال ۱۳۹۸ گسترش پیدا کند و بانک قرض الحسنه مهر ایران بیش از پیش در حوزه مسئولیتهای اجتماعی خود موفق عمل کند.
مدیرعامل بانک قرض الحسنه مهر ایران درباره اقدمات صورت گرفته برای حمایت از کالای ایرانی در سال گذشته نیز اظهار کرد: در این راستا، گامهای مؤثری در دو حوزه حمایت از کالا و خدمات داخلی توسط بانک برداشته شده و تفاهمنامه هایی با شرکت سهامی فرش ایران، شورایعالی مناطق آزاد، شهرداریها، شرکت آب و فاضلاب و شرکتهای بیمهای منعقد شده است.
وی در رابطه با طرحها و پیشنهادات تسهیلاتی برای اشخاص حقیقی در سال جاری گفت: به منظور استفاده بهینه از منابع قرض الحسنه و پاسخگویی مناسب به درخواستهای متقاضیان، بانک با تنظیم جداول امتیازی و ارائه طرحهای تسهیلاتی نسبت به اولویت بندی و نظم دهی به تقاضاهای تسهیلات قرض الحسنه اقدام کرده است.
مرتضی اکبری تصریح کرد: طرحهای تسهیلاتی امسال بانک در سه دسته مشتری محور، بانک محور و ترکیبی تدوین شده است و متقاضیان این طرحها عمدتاً افرادی هستند که در بانک افتتاح حساب کردهاند و زمان معینی برای استفاده از تسهیلات نداشته و در صورت نیاز از تسهیلات قرض الحسنه بانک بهره مند میشوند.
وی درباره طرح تسهیلاتی اعتبار در حساب جاری نیز خاطرنشان کرد: با توجه به نقش اجتماعی اقشار مختلف جامعه اعم از پزشکان، وکلا، اساتید دانشگاه در حوزه علم و فرهنگ، مهندسین، معلمین، دانشجویان، ورزشکاران، کسبه، صاحبان صنوف، اهالی حرفه و فن و گردش مالی این اقشار، حسابهای جاری دارای دسته چک از اهمیت دو چندانی برخوردار است که باعث میشود بانک به منظور تسهیل سرمایه در گردش دارندگان این مشاغل توجه خاص کند.
مدیرعامل بانک قرض الحسنه مهر ایران ادامه داد: در این راستا تمامی افراد دارای حساب جاری در شعب بانک میتوانند علاوه بر انجام تمامی عملیات مالی خود با توجه به امتیاز و اعتبار ایجاد شده، تقاضای دریافت تسهیلات قرضالحسنه با کارمزد صفر تا چهار درصد کنند.