چگونه ترشی آلبالو درست کنیم

شناسه خبر: 82143 سرویس: آشپزی

تا آلبالو تمام نشده دست به کار شوید و ترشی درست کنید.


مواد لازم:

آلبالوی تازه: ۱ کیلو
شکر: ۱ قاشق چای خوری
نمک: ۱ قاشق غذاخوری
سرکه: به میزان لازم
طرز تهیه و دستور پخت:

۱. آلبالوها را پاک کنید و خوب بشویید. بعد صبر کنید تا آلبالوها کاملا خشک شوند. سپس آن را در شیشه‌ای تمیز و خشک بریزید و داخل آن را پر از سرکه کنید تا روی آلبالوها را بگیرد.


۲. نمک و شکر را هم اضافه کنید تا آلبالوها مزه ترش و تیزی نداشته باشد و به‌خاطر شکر کمی ملس و خوشمزه‌تر شود. در ظرف را ببندید و در جای خنک نگهداری کنید تا ترشی‌ها جا بیفتند.

فوت و فن‌ها:

- سعی کنید آلبالوهایتان را مرغوب و باکیفیت تهیه کنید تا ترشی یکدست و خوشمزه‌ای را در نهایت داشته باشید و استفاده از آلبالوهای سیاه شده را از فکرتان دور بریزید.

- نیاز به یک زمان ۷ الی ۱۰ روز است که ترشی‌ها جا بیفتد پس لطفا تحمل کنید تا کیفیت را میهمان سفره‌های خود کنید. بهتر است تمامی شاخه‌های آلبالو را جدا کنید و آنها را در داخل ترشی نیندازید.



مهمترین عناوین
مهمترین عناوین سیاسی