لزوم ایجاد پکیج حمایتی برای شتابدهندههای دانش بنیان
شناسه خبر: 8308 سرویس: کسب و کار
مهدی محمدی دبیر ستاد توسعه فناوریهای اقتصاد دیجیتال و هوشمندسازی معاونت علمی در نشست مشترک این ستاد با شتابدهندههای این حوزه به بیان اهداف و نقش این ستاد پرداخت و بیان کرد: در جهت حمایت از اکو سیستم استارتاپی و هم افزایی ظرفیتهای آنها نیاز به همکاری و کمک شتابدهندهها داریم.
وی با اشاره به این موضوع که همکاری شتابدهندهها با این ستاد باید در جهت ایجاد هدف گذاری، تعیین سیاستهای درست وایجاد شتابدهندهها در شهرستانها باشد گفت: باید شتابدهنده را برای کمک به حل مسائل مالیاتی و معافیتها به پارکهای علم و فناروی معرفی کنیم و یک پلتفرم مشترک با کمک شتابدهندهها در جهت ایجاد یک دیتا بیس جامع، شناسایی و ایجاد جامعه آماری و معرفی استارتاپها به شتاب دهنده مناسب طراحی شود.
محمدی بر برقراری ارتباط مناسب شتابدهندهها با ستاد توسعه فناوریهای اقتصاد دیجیتال و هوشمندسازی معاونت علمی تاکید کرد و گفت: شتابدهندهها باید در جهت رسیدن به اولویتهای این ستاد محورهای متنوع سازی فضای استارتاپی حوزه اقتصاد دیجیتال وهوشمند سازی، هوش مصنوعی، بلاکچین، پردازش ابری و مواردی از این قبیل گام بردارند.
لزوم ایجاد پکیج حمایتی برای شتابدهندههای دانش بنیان
وی همچنین به نحوه ایجاد و ارائه تسهیلات به شتابدهندهها نیز اشاره کرد و گفت: ایجاد پکیج حمایتی با صندوق نوآوری و شکوفایی برای شتابدهندههای دانش بنیان، اختصاص تسهیلات برای تهیه فضای فیزیکی مناسب، کمک به ایجاد شرایط اموزش و مانیتورینگ مناسب و تجهیز فضای شتابدهنده از جمله محورهای ارائه تسهیلات به شتابدهندها است.
دبیر ستاد توسعه فناوریهای اقتصاد دیجیتال و هوشمندسازی معاونت علمی در ادامه اظهار کرد: کمک به قرارگیری شتابدهنده تحت پوشش حمایت اتحادیه و انجمن مربوطه، دعوت از شتابدهندهها برای همفکری، کمک و حمایت از ستاد در پیشبرد اهداف حمایتی، ثبت یک انجمن سرمایه گذاری ریسک پذیر برای شتابدهندهها و تصمیم گیر در خصوص وضعیت شتابدهندهها در صورت سرمایه گذاری در شهرستانها و حمایت از استارتاپهای مناطق دور افتاده از جمله محورهایی است که باید درباره ارتباط و همکاری با شتابدهندهها اجرایی شود.
در ادامه این جلسه هر یک از شتابدهندهها نیز به بیان نظرات و پیشنهادات خود و موانع و مشکلات پیش روی فعالیت آنها پرداختند و پیشنهاداتی از جمله از سرگیری دورهمی شتابدهندها برای تبادل نظر در رابطه مسایل استارتاپها، بازنگری در قوانین این حوزه در حزوه بیمه، مالیات و مسایل حقوقی این شتابدهندها را مطرح کردند.
آماده سازی ذهن دانشجوها برای ورود به حوزه استارتاپی و فراهم شدن بستر مناسبی در این خصوص، تعریف استانداردهای مناسب آموزشی برای ایجاد کارگاهها، تشکیل یه انجمن صنفی و ایجاد مرجعی برای ارزش گذاریهای مادی و معنوی و تایید اطلاعات شتابدهندهها از دیگر موارد مطرح شده از سوی شتابدهندهای حاضر در این نشست بود.