چگونه سس بشامل درست کنیم؟

شناسه خبر: 86393 سرویس: آشپزی

تنها کافی است چند نکته را رعایت کنید تا یک سس بشامل فرانسوی جذاب داشته باشید.


مواد لازم:

آرد: ۲ قاشق غذاخوری
کره: ۲ قاشق غذاخوری
شیر: ۱.۵ پیمانه
نمک: به میزان لازم
فلفل سیاه: به میزان لازم

طرز تهیه و دستور پخت:

۱. ابتدا باید کره را داخل یک ظرف مناسب، روی حرارت قرار دهید تا ذوب شود.

۲. به کره ذوب‌شده، آرد سفید اضافه کنید و مواد را باهم خوب مخلوط کنید.


۳. به هم‌زدن ادامه دهید تا جایی که حباب‌های ریز ظاهر شده و مواد حالت خمیر یک‌دست پیدا کنند اما مواظب باشید نسوزند و تیره نشوند.

۴. شیر را اضافه کرده و خوب هم بزنید تا گلوله‌های آرد باز شوند.

۵. صبر کنید تا سس به جوش آمده و به غلظت برسد.

۶. کمی نمک و فلفل سیاه اضافه کرده و کمی بچشید و درصورت نیاز بازهم اضافه کنید.

۷. حرارت را کاملا کم کنید و اجازه دهید حدود ۲-۳ دقیقه مواد با هم بجوشند.

۸. در این مرحله، ظرف را از روی حرارت بردارید و اجازه دهید دمای سس پایین بیاید.



مهمترین عناوین
مهمترین عناوین سیاسی