چگونه در خانه چیکن استراگانف درست کنیم

شناسه خبر: 86592 سرویس: آشپزی

اگر از خوردن غذاهایی که با مرغ درست می‌شود خسته شده‌اید و زرشک‌پلو و باقالی‌پلو با مرغ، ته‌چین، ساندویچ مرغ، مرغ سوخاری و .. برایتان تکراری شده، دست به کار شوید و چیکن استراگانف درست کنید.


مواد لازم:

فیله مرغ: ۶ عدد
پیاز خرد شده: ۱ عدد
قارچ خرد شده: ۱ بسته
سیب زمینی خلالی: به مقدار دلخواه
نمک و فلفل: به میزان لازم
خامه: ۳ قاشق غذاخوری
شیر: یک لیوان
آرد: ۲ قاشق غذاخوری
روغن: به میزان لازم

دستور پخت و طرز تهیه:

۱. ابتدا پیازهای خلالی شده را کمی تفت می‌دهیم و وقتی طلایی شدند، فیله‌های خرد شده را (ترجیحا به صورت عمودی برش دهید) با مقداری نمک و فلفل تفت می‌دهید و اجازه می‌دهید تا فیله‌ها بپزد.

۲. در یک ظرف جداگانه، شیر را داغ کنید و آرد را آرام آرام به آن اضافه کنید. این مخلوط را دائما هم بزنید و این کار را آنقدر تکرار کنید که مخلوط شیر و آرد از حالت رقیق بودند خارج شود و کمی غلیظ شود.

۳. سپس مخلوط شیر و آرد را با مرغ‌ها که سرخ کرده بودیم، مخلوط می‌کنیم و در آخر خامه را اضافه کرده و سریع از روی حرارت برمی‌داریم. چون خامه اگر روی حرارت بماند می‌برد.

۴. سپس مخلوط را با سیب‌زمینی یا چیپس خلالی تزیین می‌کنیم.



مهمترین عناوین
مهمترین عناوین سیاسی