چگونه پاناکوتا درست کنیم (پاناکوتا موزی)

شناسه خبر: 72950 سرویس: آشپزی

پاناکوتا موز همان پاناکوتاست که به آن موز افزوده شده است. پاناکوتا دسری سبک و خوشمزه است که در طعم‌های متفاوتی تهیه می‌شود و افزودن موز به این دسر طعم آن را بهتر می‌کند.


مواد لازم
موز متوسط 4 عدد - شکر یک سوم پیمانه - پودر ژلاتین یک و نیم قاشق غذاخوری - شیر 2 پیمانه - خامه صبحانه 1 پیمانه - وانیل یک دوم قاشق چایخوری

روش تهیه:

موزه‌ها را به همراه وانیل در مخلوط کن بزنید تا کاملا یک دست شوند.
شیر، خامه و شکر را روی حرارت ملایم شعله اجاق گاز قرار دهید تا شکر حل شود. توجه داشته باشید که خامه نباید بجوشد، بنابراین تا زمانی که شکر حل می‌شود، دائما مواد را بهم بزنید.
پودر ژلاتین را در یک چهارم پیمانه آب با حرارت غیرمستقیم حل کنید. ابتدا داخل یک ظرف یا کتری آب بریزید و روی حرارت شعله اجاق گاز قرار دهید تا به جوش آید، سپس ظرف حاوی پودر ژلاتین و آب را روی آن قرار دهید تا با بخار آب جوش مواد کاملا یکنواخت شوند.

سپس پودر ژلاتین حل شده را به مخلوط شیر، خامه و شکر اضافه کنید و کمی بهم بزنید.
در ادامه موز میکس شده را نیز به آن بیفزایید و اندکی بهم بزنید.
مایه را در قالب مناسبی ریخته و به مدت هفت الی هشت ساعت داخل یخچال قرار دهید تا کاملا خودش را بگیرید.

برای این دسر می‌توانید از جام استفاده کنید و دسر را به صورت یک نفره سرو کنید یا از قالب سیلیکونی یا ظرفی با سایز مناسب برای کل مایه استفاده کنید. اگر از ظرفی استفاده می‌کنید که تمام دسر را داخل آن بریزید، برای برگرداندن دسر کافی است در یک ظرف دیگر مقداری آب جوش بریزید و قالب را به مدت سه شماره داخل آن بگیرید و سپس در ظرف مورد نظر آن را برگردانید و سپس دوباره حدود یک ربع الی نیم ساعت داخل یخچال قرار دهید. اگر از قالب‌های یکنفره سیلیکونی نیز استفاده می‌کنید، کافی است کمی اطراف قالب را بکشید تا دسر آزاد شود و سپس آن را برگردانید.



مهمترین عناوین
مهمترین عناوین سیاسی